SGK EMEKLİ OLMAYA HAK KAZANANLAR İÇİN DENİZBANK KREDİ SİSTEMİ

Emekli olmaya hak kazanan ancak prim borçları sebebiyle emekli olamayanlar için Denizbank özel bir kredi kapsamı başlatmıştır. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen üyelerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan emekli olmaya hak kazandıklarına dair belge almaları ve bu belge ile Denizbank şubelerine başvuru yapmaları gerekmektedir.Denizbank bu kampanya ile emekli olmaya hak kazanan kişilerin prim borçları kadar kredi verecektir.Söz konusu kredilerin vade süresi azami 36 ay, fazi oranı yüzde 1.19 dosya masrafı 250 lira olup ödemeleri üç ay öteleme imkanı bulunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi 30 Kasım 2014’dür. Ayrıca Denizbank’tan prim borçlarını kapatmak için kredi kullananların emekli olduktan sonra emekli maaşlarını Denizbank’a aktarmaları halinde “200 TL Nakit ödül” verilecektir