ZORLU ENERJİ İNDİRİMLİ ELEKTRİK PROTOKOLÜ

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve ZORLU ENERJİ arasında İndirimli Elektrik Protokolü imzalanmıştır.Protokol kapsamında ilgili koşulları sağlaması kaydıyla; Odalarımıza bağlı esnaf ve sanatkarlarımızın ve birinci dereceden akrabalarının işyerleri evleri yazlık konutları indirimden yararlanabileceklerdir.her hangi bir yerleşik çalışma alanı olmayan üyelerimiz de (Şoför esnafı, pazarcı esnafı,seyyar esnaf ve sanatkarlarımız vb.) evleri ve diger mülkiyetleri için indirimden faydalanabilirler. PROTOKOLDEN YARARLANMA KOŞULLARI: 1-Ortalama 133 TL ve üzerinde olmalı .(Dönemsel olarak artan veya azalan başvuru sahipleri için yıllık ortalama 1600 tl’nın üzerinde olmalıdır.) 2-Elektrik sayacı başvuru sahibinin üzerine kayıtlı olmalıdır. 3-İşyeri veya meskendeki sayaç Elektronik sayaç olmalıdır.(Mekanik sayaç olması durumunda TEDAŞ’a değişiklik dilekçesi doğrultusunda değişim ücretsiz yapılması kanunen zorunludur.) 4-Başvuru yapılan işyeri veya mesken ödenmemiş faturası borcu bulunmamalıdır. 5-Başvuru yapılan işyeri veya meskenin herhangi başka bir firma ile (TEDAŞ vb.) devam eden serbest tüketicilik sözleşmesi bulunmamalıdır. 6-İlgili belge evraklarının tamamı başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır. 7-Başvuru sahibinin aylık ortalama elektrik kullanımı 5000TL’nin üzerinde ise teminat verilmesi gereklidir.(Doğrudan Borçlanma Sistemi yada nakit güvence bedeli şeklinde) 8-Başvuru formlarına işyerinin Vergi levhasındaki veya kaşesindeki adresin yazılması gereklidir. İNDİRİM ORANLARI VE KOMİSYONLARI: Protokol kapsamında aylık elektrik kullanımı: -133 TL -500 TL arasında olanlara net % 10.98 (Birim Fiyatı (TL/KWH) 0,19435 TL -501 TL -1000 TL arasında olanlara net % 11.17 (Birim Fiyatı (TL/KWH) 0,19400 TL -1001 T’nin üzerinde olanlara net % 11.52 (Birim Fiyatı (TL/KWH) 0,19320 TL indirim uygulanacaktır.