İNDİRİMLİ ELEKTRİK ENERJİSİ

Aksa Elektrik A.Ş ile Kemalpaşa Esnaf Odası arasında indirimli elektrik enerjisi protokolü imzalanmış olup bu kapsamda, Aksa Elektrik A.Ş ile Elektrik enerjisi satış sözleşmesi imzalayarak PMUM nezdinde tedarikçi değişikliği yapan ve aylık 10.000 kWh` tan az elektrik enerjisi tüketen odamız üyeleri, bağlı bulundukları ticarethane gurubu elektrik enerjisi birim satış fiyatı üzerinden % 12.5 indirim elde edecektir.

Bu bedele, EPDK tarafından belirlenen Tüketici Tarifeleri başlığı altında bulunan ve yukarıda belirtilen ilgili tarife gurubunun EPDK tarafından açıklanan ilgili fatura dönemindeki bileşenleri olan Dağıtım bedeli, iletim bedeli,kayıp/kaçak bedeli sayaç okuma bedeli ile TRT payı Belediye tüketim vergisi,Enerji fonu KDV ve diğer mali yükümlülükler ile Hizmet Bedeli ilave edilecektir.Kampanya 1(bir) yıl süreli olup, aboneler, Botaş tarafından doğalgaz birim satış fiyatı artışı veya başka üretim /tedarik maliyet artışı olmadığı sürece % 12,5 oranındaki indirimli elektrik tedariki hizmetinden yararlanacaktır.Botaş tarafından artış yapılması veya üretim/tedarik maliyet artışı olması halinde ise,abonelere yine indirimli elektrik tedarik edilecek olup, indirim oranı aksa tarafından revize edilebilecektir. İRTİBAT TELEFON :      0505.240 25 06 -  0532.666 58 32

Bu yazı "874" defa okundu.